Rakkaudesta jalkapalloon

Keitä me olemme

FC Kissat, opiskelijanaisten oma jalkapallojoukkue, on syntynyt v. 2006 kauppiksessa opiskelleiden tyttöjen innostuksesta jalkapalloon. Alusta lähtien on tarkoitus ollut tarjota opiskelijoille mahdollisuus pitää hauskaa palloilun parissa ilman turhaa pingottamista. Ja hauskaa on pidetty viimeiset 9 vuotta treenien, sarjapelien, turnausten, pikkujoulujen, kesäjuhlien ja lajikokeiluiden merkeissä!

Kissoissa pelaa kaiken ikäisiä, näköisiä ja vuosimallia olevia tyttöjä, mukana on kaikkea viime vuoden mursuista  perustamisesta lähtien mukana olleihin Kissoihin. Taitotaso vaihtelee, jotkut ovat innostuneet lajista vasta Kissoihin liittymisen myötä, jotkut taas omaavat nuoruuden harrastustaustaa ja toiset pelaavat edelleen alemmilla sarjatasoilla. Mursut ja muut uudet opiskelijanalut ovat tervetulleita mukaan!

Mitä, missä ja milloin

Kissat pelaavat kesäisin jalkapalloa ja talvisin futsalia. Treenaamme kerran viikossa, talvisin Viikin monitoimitalossa ja kesäisin Herttoniemenrannan liikuntapuistossa. Osallistumme myös molemmissa lajeissa harrastesarjaan, kesällä pelejä on n. 1 peli/viikko arki-iltoina ja talvella hiukan harvemmin viikonloppuisin. Etenkin kesäkaudella osallistumme useisiin turnauksiin, myös Helsingin ulkopuolella.

Parhaiten tietoa tulevista treeneistä ja peleistä, sekä vastauksia mahdollisesti mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin saat lähettämällä sähköpostia ja osallistumalla Kissojen postituslistalle. Myös FC Kissojen Facebook-ryhmään kannattaa liittyä (ryhmä on suljettu, jotta voimme puida huikeita pelistrategioitamme kilpailijoilta piilossa ;)!


Tervetuloa pelaamaan!