Etusivu‎ > ‎

Sisätreenit alkavat ensi viikolla!

posted Sep 27, 2012, 11:12 AM by FC Kissat   [ updated Sep 28, 2012, 1:43 AM ]

Kesäkausi alkaa pikkuhiljaa olemaan takana ja on aika siirtyä treenaamaan sisätiloihin.

Tähän kesään on mahtunut paljon onnistumisen elämyksiä futiksen parissa. Hieno kesä sai loistavan alun Kalajoen beachfutis-turnauksessa, jossa Kissat hienosti pääsivät puolivälieriin asti. Kesän aikana Kissat näyttivät myös kyntensä sarjapeleissä, joissa monessa joukkueen ja valmentajan tsemppi auttoi joukkuetta taistelemaan loppuun asti. Välillä tosin päästettiin vastustaja hieman helpommalla, kun taas välillä nähtiin aivan mieletöntä taistelua ja hyvää pelinrakennusta kaikilta Kissoilta. Periksi ei annettu, ei maalissa, eikä muuallakaan. On hienoa ollut saada taas mukaan niin toiminnasta jonkin aikaa poissa olleita pelaajia kuin uusia mursujakin!

Ensi viikolla olisi kuitenkin aika siirtyä treenaamaan sisätiloihin. Kissojen futistreenit ovat ensi viikosta lähtien Kauppiksen liikuntasalissa Töölössä (Ilmarinkatu 1) torstaisin klo 20. Tervetulleita treeneihin ovat kaikentasoiset pelaajat. Riittää, että on innokkuutta treenata futista hyvässä seurassa.

Treeneihin voi ilmoittautua entiseen tapaan tämän sivun oikeassa yläreunassa olevassa treenidoodlessa.

Aurinkoisia ensi kesän futisnurmia odotellen,

Jenni, Kapu

P.S Kesän 2012 viimeiset futisfiilistelyt luvassa Palis Cupissa parin viikon kuluttua! Nähdään pipot päässä Töölön pallokentillä ja toivotaan aurinkoista syyssäätä!

Comments