Etusivu‎ > ‎

Puheenjohtajan tervehdys

posted Mar 20, 2013, 12:01 PM by FC Kissat
Futsalkausi on sarjapelien osalta purkitettu. Päällimäisenä kaudesta jäi mieleen loistava tsemppaaus, tasaiset pelit ja mielettömät maalit, joista tasaiseen tahtiin saatiin nauttia...jos itse punaisen hirviön Fergusson olisi löytänyt karttansa kera Hakiksen uumeniin, olisi mm. Katin ja Virkkalan ylämummopommit ManU:n opetusvideoiden pohjana. Tästä jatketaan parin futsalturnauksen jälkeen kohti futiskautta ja kesähelteitä -->

        Uutena puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä tulevasta sanon sen verran, että ainakin pelataan jalkapalloa, jalkapalloa ja jalkapalloa. Ei kai sitä muuta sitten tarvita? Treeneissä sivukorvalla kuulin kyllä jonkun puhuneen edellisten hallitusten juhlavastaavasta?!? Ehkä ensimmäisessä hallituksen kokouksessa tämäkin titteli jollekin jaetaan ;) ...niin ja vuosikokouksessa väläytettiin myös juomavastaavaa! Tavoitteena on edellisen hallituksen toivomat webbisivujen päivittelyt, tulossa on siis ?Unitedin toivomat? pelaajaesittelyt, kuvamateriaalia ja muuta kivaa. Tavoitteena myös joukkueen mainostaminen ja uusien pelaajien värvääminen. Tässä kohtaa haluan sanoa kaikille teille höppänät, jotka luette tätä, mutta ette ole vielä rohjenneet reeneihin mukaan: Nyt peppu ylös penkistä ja mukaan! Treenit ovat tehokkaita ja hauskoja ...tunnetusti jalkapalloilijalla on parhaat takamukset joten etkö sinäkin haluaisi?  ;) Itse aloitin syksyllä kissoissa, olen mursu ja myös nyt hallituksen pj:nä, voin kyllä sanoa että mahtavaa on ollut! 

        Joukkuehenkeä haetaan sitten niistä mahdollisista baardeista, sillä baardit ovat parhaat ;) ...ja talkootöistä joita yritetään metsästää. Talkootöillä saisimme myös katettua osan turnauskustannuksista. Koska sain myös kapteenin viran, aion tulevissa peleissä pitää tiukasti kiinni siitä, että jokainen on virittänyt kamansa kuosiin puoli tuntia peliä ennen ja kapun johdolla lämpätään kunnolla ettei sairaslistasta tule yhtä pitkää kuin Fergussonin matkasta Hakikseen. Lue lisää infosivulta (joka päivitetään mahd. pian) tulevista treeneistä, peleistä ja toiminnasta yleensäkin.  

Kiitoksia luottamuksesta, Let's play Football!

Uusi pj ja kapu
Katriina Alaspää
Comments