Etusivu‎ > ‎

Kuuma kuumempi Kalajoki

posted Jun 18, 2013, 12:08 AM by FC Kissat
Täällä kirjoittaa edelleen väsynyt ja sekaisin kaikesta oleva kapu. Mieletön reissu, jota on vaikea tiivistää sanoiksi. Toisilla reissun odotukset olivat kovat kun taas toisilla nollat - ei ku siis ei odotuksia! Mutta voin varmaan sanoa jokaisen puolesta, että reissutunnelmat pyörivät mielessä pitkään ja ensi vuotta odotetaan kuumeisesti..noniin nyt loppu nämä lässynläät ja itse turnausraporttiin!

Alkusarja
FC Kissat - ROK-tytöt 4-1, Team Kesäkassi - FC Kissat 4-1, FC Kissat - FC Pink Cat 2-1

Kilpasarjaan lähdettiin vähän pelonsekaisin tuntein. Haluttiin kovia pelejä, mutta ei oltu valmiita teurastukseen. No - sitä ei tullut.  Ensimmäinen peli oli täysin kissojen hallintaa. Pelissä harmittamaan jäikin vain tuomarilinja. Sikapelissä ei jaettu yhtään vapaapotkua. Toisessa pelissä kohdattiin sittemmin koko turnauksen voittanut Team Kesäkassi. Hyvin laitettiin kampoihin ja peli oli aika tasaista. Kesäkassin kunnioitusta herättänyt maaivahti piti selustansa puhtaana Ilonan ovelaa roikkua lukuunottamatta.  Viimeisenä kohtasimme peliasullaan hilpeyttä herättäneet pinkit kissat ja heidän psykologisesta sodasta vastanneet keltaiset banaanipojat. Voitettiin - ei lisättävää! Lohkokakkosena seuraavan päivän jatkopeleihin - jonne ei kilpasarjavalinnan jälkeen pitänyt todellakaan päästä.Pudotuspelit

Sunnuntai klo 08.00 HERÄTYYYYYYYYS...nyt katsotaan turnauskestävyyttä.  Nesteytys on hoidettu edellis -iltana/yönä/aamuyönä jollain muulla kuin vedellä..... "Kisut juo fisuu" ja olojahan tuollaisesta taktiikasta tulee!
Ilmoille heitettiin jo sanaa luovutusvoitto, mikä tsemppasi joukon kissoja huutamaan EI ja laittamaan itseään pelikuntoon. Neljännesväierät ja FCB (Y). Mauuuu, hymy nousee korville jo silkasta ylpeydestä.Ei siitä, että 3-1 johdosta saimme häsellettyä pelin 3-3 päätökseen (kaikki kunnia vastustajalle) , vaan siitä että nähtiin parhaat rankkarit ikinä! ...Ja rankkareiden aikana ?yleisöennätys? - ainakin Kissojen peleissä!  Ottelu päättyi Kissojen hyväksi vasta yhdeksännellä kierroksella. Peliä ei haluttu voittaa, mutta ei myöskään luovuttaa jos kerran mahdollisuuksia oli! Kissojen taipaleen Kalajoella kaatoivat FC Puumat - kuten viime vuonnakin. Tai sanotaanko, että taipaleen katkaisi pistepörssin voittanut Tiia Juntikka kolmella osumallaan. Niin tai näin, kahdeksan parhaan joukossa oleminen on enemmän kuin saavutus, kyseessähän oli SM-turnaus!

Turnauksen top 3 maalit:
1. Emma Saarinen FCB - FC Kissat rp.
2. Jenni Kainulainen FCB - FC Kissat
3. Ilona Vaateri Team Kesäkassi - FC Kissat


-Kapu-
Comments