Etusivu‎ > ‎

Kovista matseista kokemusta Copa futsalista

posted Apr 17, 2013, 7:08 AM by FC Kissat
Kissojen kevään vika futsalturnaus Copa futsal on takana, sijoituksena 3-4. Ollaan Uotisen Jorman kanssa samoilla linjoilla: ei huono!

Turnauksessa oli 8 jengiä, joista 3 oli ilmoittautunut kilpasarjaan, loput − me mukaan lukien − harrastesarjaan. Kun kolmella jengillä ei kahden päivän turnausta saa aikaiseksi, oli sarjat yhdistetty. Turnauksen voiton vei kirkkain lukemin kilpasarjaan ilmoittautunut No Knees. Polvettomilta saatiinkin hyvät puolustus- ja veskatreenit.

Ainakin yhden ennätyksen rikoimme turnauksessa, kun 5 matsissa nähtiin 4 veskaria: Suvi, Katriina, Jenni ja Laura R. Kun veskariksi sovitun Suvin peukku otti kolmannen matsin lämmittelyssä osumaa, joutui Katriina kylmiltään maaliin. Katriina toimi supertuuraana, sillä hänet oli jo houkuteltu iltapeleihin tuuraamaan kenttäpelaaja Laura O:ta.  Tokana pelipäivänä maalilla tsemppasivat Jenni ja Laura R. Jenni venyi upeisiin torjuntoihin, jopa rankkareissa, ja piti oman maalin puhtaana nollapelillä. Lauralle osui tyhjä arpa: semifinaalissa vastaan tuli turnauksen kovin jengi No knees. Taistelusta huolimatta peli päättyi tylysti 0-7.

Turnauksen parhaat kicksit saatiin sunnuntaiaamun pelissä, kun Kissat voitti rankkarikisan LPS:ää vastaan. Varsinainen peliaika tahkottiin 0-0. Ekan rankkarilaukauksen veti Emma jäätävän rauhallisesti maaliin, ja peli oli 1-1. Jenni torjui komeesti vastustaja huonon vedon, jolloin voiton avaimet annettiin Virkkalalle. Jalasta lähti tuttu pommi ja jatkopaikka oli meidän! Hurrraa!

Jäikö parannettavaa? No varmasti jotain, mutta kaikkemme tsempattiin. Okei, ryhmäkuva jäi ottamatta, se vähän jäi kaivelemaan. ;)

Futsalin antamalla virralla kohti uutta viikkoa. Kiitos pelikaverit!

Suvi
Comments