Etusivu‎ > ‎

FC Kissojen vuosikokous 19.3. - Puheenjohtajan katsaus päättyvään hallituskauteen

posted Feb 24, 2013, 5:32 AM by FC Kissat
Taas on tullut se aika vuodesta, kun nykyinen hallitus luovuttaa FC Kissojen toiminnan pyörittämisen uudelle porukalle - edessä on siis Kissojen vuosikokous 19.3., jossa valitaan uusi hallitus. Viimeinen vuosi on mennyt kuin vilauksessa ja olemme saaneet paljon aikaan, kiitos mielettömän hyvin toimineesta hallitustyöskentelystä Ilonalle (varapuhis), Emmalle (rahis) ja Katille (sihteeri), sekä Jennille (viestintä), joka oli hallituksen työskentelyn tukena!

Viime vuonna toimintaa yritettiin muuttaa vähän järjestäytyneemmäksi, jotta hallitukseen olisi mahdollisimman helppo tulla mukaan. Päätimme myös panostaa viestintään ja uusien Kissojen värväämiseen.  Eikä hauskanpitoakaan unohdettu ;) ... Tässä vilkaisu toimintaan 2012-2013:

Pelaaminen
  • Syksyllä 2012 joukkueemme sai uuden valmentajan Juhon, joka on sitkeästi treenannut meistä parempia pelaajia
  • Talvella 2012 treenivuoro kauppiksella päättyi remontin takia ja siirryimme pysyvästi Viikkiin, jonka isompi sali on auttanut pelitaitojen kehittämisessä
  • Kesällä osallistuimme harrastesarjaan, jossa alkukesän vaisuista peleistä huolimatta onnistuimme syksyllä nousemaan (Juhon avustuksella) monta sijaa lohkon puoliväliin. Talvisarjassa menestys on ollut hiukan vaisua, mutta suunta on parempaan päin.  Osallistuimme myös 7 turnaukseen, joista paras menestys saavutettiin Palis Cupin 4. sijalla!
Viestintä
  • Ulkoinen ja sisäinen viestintä sai puhtia uusista nettisivuista sekä Facebook-ryhmän aktiivisesta käytöstä. Lisäsimme viestintää myös muilla KY:n ja AYY:n kanavilla  (AYYn viikkotiedote, AYYn liikuntakerhosivu, KYn maanantaiposti, KY Kanava FBssä, KYn tapahtumakalenteri, KYn liikuntakerhosivu, Unisportin sivut)
  • Hallitus tehosti myös omaa yhteistyötään luomalla Kissoille oman gmail-osoitteen, jonka taakse dokumentoitiin kaikki Kissojen toimintaan liittyvä materiaali
Yhteistyö
  • Sponsorointia ja vaihtoehtoja toiminnan rahoitukseen lähdettiin etsimään syksyllä 2012 esim. uusien pelipaitojen muodossa. Tälläkin hetkellä käymme neuvotteluja muun toiminnan rahoittamisesta
  • Yhteistyötä KY Unitedin kanssa tiivistettiin mm. mursumessuilla ja pikkujouluissa, sekä tietenkin samanlaisten pelipaitojen hankinnassa
Tapahtumat
  • Perinteiseen tapaan Kissoilla oli tänä vuonna useampia vapaa-ajan tapahtumia. Kesäjuhlat järjestimme Palis Cupin yhteydessä saunaillan Arabianrannassa. Vuoden kohokohta oli KY Unitedin kanssa yhdessä järjestetyt pikkujoulut, joissa pelasimme beachlentistä Salmisaaressa ja kävimme illastamassa Cantina Westissä. Myös leffailta Kulman Pojat-elokuvan parissa, piknik Hietsun suunnilla sekä kesäkauden päätösillallinen Soul Kitchenissä kuuluivat kuuluivat vuoden ohjelmistoon.

Voimme siis hyvällä omallatunnolla todeta, että onnistunut vuosi on takana! Näin henkilökohtaisesti olen nauttinut Kissojen toiminnan vetämisestä erittäin paljon, ja voin suositella hallitustoimintaa sekä keltanokille että kokeneille konkareille - jokaiselle löytyy varmasti sopiva rooli hallituksen sisältä. Eikä tästä työelämässäkään ole haittaa ollut, FC Kissat jo nimenä jää hyvin mieleen kun hallitustoiminnasta sattuu mainitsemaan :)..

Nykyinen hallitus toivottaa siis kaikki Kissat ja Kissojen toiminnasta kiinnostuneet vuosikokoukseemme ti 19.3. klo 18.30 alkaen KY ry:n Uusi Kabinetti-kokoustilassa (Pohjoinen Rautatiekatu 21 B, 3. krs). Ilmoittaudu kokoukseen Doodlessa, niin osaamme varautua naposteltavilla.

Tervetuloa! :)

Koko hallituksen puolesta,
Satu, puhis 2012-2013

Comments